wheniamqueen

Alla inlägg under november 2009

--

Av Ari - 10 november 2009 22:19

Ångest.

Rastlöshet.

Hunger.

Värdelös.

--

Av Ari - 10 november 2009 19:48

Okej, jag har inte gjort något vettigt, alls, sedan jag skrev sist.

Har bara suttit och nördat mig vid datan och funderat på vad som ska införskaffas när jag fyller 18 och får mina efterlängtade pengar.

Hehe, känns som om det är typ det enda jag snackar om, men ja, friheten är nära :)


1. En våg. En fungerande supervåg som jag kan ha på mitt rum, så jag kan väga mig när jag vill.

2. Superslim. Är så otroligt nyfiken på dom nu, och jag behöver verkligen ngt som kan hjälpa mig att gå ner i vikt, det går så sjukt trögt just nu.

3. Random present till älsklingen.

4. Biljett till Eddie Izzard, han kommer till malmö :3

5. Gymkort <3


Kommer kanske på mer sen, men ska ju spara det mesta till när jag flyttar så ja.. får vara lite försiktig.


Har en jävla ångest just nu, så pallar inte skriva. Ska kolla på NCIS och försöka glömma bort mig själv.

Tänker förresten börja skriva upp mitt in- och uttag i kcal här. Så;


In och ut idag;

In:

En kopp kaffe (1 kcal),

en burk pepsi max (1 kcal),

en burk redbull sugarfree (7 kcal),

en riskaka (28 kcal)Grönsakssoppa: (50 kcal)
(Är inte helt säker, tror det är runt 30 egentligen. Så säger 50)

= 87 kcal

Ut:

Promenad
= 150 kcal

 

Summa:

- 63



Av Ari - 10 november 2009 14:56

Älsklingen kom hit igårkväll, bråk med familjen.

Även om jag är lite rädd att det ska bli som med mig och tjejen jag var tillsammans med innan (Miss. Destruction, som jag kallar henne) så är jag ändå glad över att det är mig han kommer till om han behöver snacka, ranta, eller bara ta det lugnt. Han var lika underbar som vanligt och stannade över natten, så det blev till att äta middag. Morotsbiff (100 kcal) och wook (20 kcal). Ut = typ nada. Om man inte räknar sexet, dårå.


Men ja, what to do. Tänker inte låta Ana förstöra mellan mig och honom. Hon har redan förstört så mycket för mig. Så, om jag får välja så låter jag bli att träna och äter lite middag istället för att han mår sämre/lämnar mig. Trots ångesten, som han ändå lyckas jaga bort rätt bra.


Så, idag så var det ju svårare än vanligt att ta sig till skolan men tanke på att det låt en underbar och varm älskling i sängen och jag kunde inte låta bli att lägga mig där en liten stund (A) En halvtimme försenad till skolan, inget blev gjort på första lektionen, sen kolla vi påen random film i 2 lektioner, idrottsläraren ringer mitt i lunchrasten och säger att vi lika gärna kan gå hem för att han är sjuk. = Onödigt att ta sig dit öht. Blä. Så fick inte ockupera gymmet denna veckan heller =/

Gick en runda med hunden när jag kom hem iaf, bättre än inget, i guess.

Och åt en riskaka. Försöker få upp min grundförbränning lite igen. Men det går inge bra..


In och ut (hittills) idag;


In:

En kopp kaffe (1 kcal),

en burk pepsi max (1 kcal),

en burk redbull sugarfree (7 kcal),

en riskaka (28 kcal) = 37 kcal.


Ut:

Promenad = 150 kcal


Uppdatetar nog detta senare, känner inte för att göra ngt annat vettigt idag så..


  

Av Ari - 9 november 2009 15:19

idag för attmin mammaär sjuk och vågen är ju som sagt i deras rum.

Gud vad jag hatar att inte kunnaväga mig när jag vill, och idiotvågen jag köpte är ju värdelös. Den kör med lika mkt önsketänkande som jag. 38 kg? Ja, tack (A) Men nej, sämmer liksom inte iaf.


Dagens intag är hittills; 1 kopp kaffe, 1 burk redbull sugarfree, 1 burk pepsi max och just nu sitter jag och smuttar på lite grönsaksbuljong (15 kcal) och försöker få upp värmen.

Ut; Egentligen ingenting mer än vad man förbränner av att vara i skolan. Det är för idiotiskt väder (ösregn och svinkallt) för att jag ska kunna inbilla mina föräldrar att jag drar ut och springer/går för att jag vill.

Önskar att jag kunde fylla 18 snart, så att jag kan skaffa mitt gymkort =/


Borde tvätta och städa, mitt rum ser ut som ett bombnerslag av kläder och random grejer.

Tar nog och gör det när jag druckit upp min buljong. Har ändå inget bättreför mig (mer än att jag borde plugga, men min hjärna är helt död, så får göra det senare iaf. Känns lönt när inget fastnar i huvet ändå)


Ha det bra, småtomtar :*


  

Av Ari - 8 november 2009 19:39

Då är man hemmafrån älsklingen igen, lika trött som alltid.

Har egentligen inte mycket att säga, ätit som en gris för att göra honom lugn (både i fredags och i lördags) och är förmodligen fetare än nånsin.

Men nu ska jag vara helt ärlig.

Just nu så bryr jag mig inte så mycket, trots att det är vägning imorron.

För vet ni vad?

Jag har världens snällaste och mest underbara pojkvän som bara vill att jag ska kunna äta och må bra. Han vill att jag ska bli frisk, sluta vara farligt underviktig (vilket jag inte är längre, jag är fet, men det verkar inte han kunna se), kunna se ätande som något naturligt och mest av allt  må bra.

Och den friska delen i mig skriker just nu efter samma sak. 


Inte ätit idag, men det är mest pga att jag är sjukt trött och har sovit i 2 h precis.


Och vi snackade lite nu i helgen om att det inte är helt omöjligt att vi skulle flytta ihop nångång i framtiden. Det gjorde mig så glad, han har aldrig velat bo men ngn annan innan, och han säger att han aldrig under sina 20 årkänt såhär för någon. Aldrig älskat någon som han älskar mig. 
Och samma här, har aldrig älskat någon på detta viset eller nån gång känt mig så trygg med någon. Jag vet att han aldrig skulle slå mig, ljuga för mig eller gå bakom ryggen på mig.


Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Vägning imorron, men ärligt talat så får det gå som det går med det. 
Diana och Ana är lika starka just nu, och jag vet inte riktigt vad jag vill.
Jag har världens underbaraste pojkvän, som jag älskar över allt.
Även över Ana.

Så, vi får se.

Bye loves, stay your own way <3


  


Av Ari - 6 november 2009 16:39

Ska snart iväg men min älskade och mina föräldrar och äta ute.

Dom har beställt en vegansk meny till mig.

Är rädd.

Riktigt rädd, att ångesten ska lysa igenom och att jag inte ska lyckas få i mig tillräckligt för att undvika att dom misstänker.

Älsklingen vet ju redan. Men ja.. Mina föräldrar tror ju att jag är frisk nu.

Jag vill inte, men dom har tjatat om detta i ca 2 år nu, så det var väl dags att få det överstökat.


Har inte så mkt tid at skriva, för vampisen skrev ett mess om att han var på väg för typ 20 minuter sen och är här när som helst. Kommer vara hos honom i helgen, så det lär inte bli ngt bloggande förrens på söndag kväll/måndag.


Har provat kläder i typ en timme nu, och är fortfarande inte säker. Ser så otroligt fet ut i precis allt. Jag önskar att jag var så smal/hade så bra självförtroende att jag bara kunde slänga på mig något och tycka att det såg okej ut, men nejdå. Alltid samma sak. Inte konstagt att jag nästan alltid är försenad til skolan.


Nu får jag ta och logga ut, så att jag inte har ngn sida uppe när han kmr (han vet itne om denna bloggen, såklart.

Stay strong, loves <3




Av Ari - 5 november 2009 16:28

Jag har inte sprungit på evigheter, och lär inte göra det idag heller, för min kropp är helt cp. Har varit nära att tuppa av 2 ggr redan, fått lägga mig på golvet och kolla på den svarta ridån som gått neröver ögonen. Inte så överdrivet mysigt.


Och dagen har varit väldigt upp och ner. Mådde skit i morse för att jag är så fet att jag inte ens kan gå ner i vikt som en normal person, har bara gått ner 0,7 kg sen i måndags och ligger förmodligen sist i novembertävlingen. Är antagligen fetast där också, fet och äcklig. Så satt och angstade på bussen i typ en halvtimme, sen så blav jag glad utan anledning på vägen från bussen, och under frukosten i skolan (kaffe för mig) kände jag mig lugn och nästan harmonisk. Sen ångest, random lycka, ångest och nu känner jag.. ingenting.


Känner mig helt avskärmad från verkligheten och allt som egentligen existerar är smärtan (hungern? men det känns mest som om någon stoppat in ngt frätande medel i mig) i magen, pirret och krypningarna i fingrarna, iskylan och ett tryck över bröstkorgen.


Så, det känns inte lönt att skriva just nu egentligen, men måste bara ha något att fokusera på så att jag inte driver iväg helt.


Dagens intag hittills; 1 burk pepsi max. 1 burk redbull sugarfree, 1 kopp kaffe.


Jag borde nog äta ngt. Har jävligt ont och det är nog bara en tidsfråga innan jag tuppar av helt, det brukar vara så.När jag varit nära 2 ggr så kommer det hända den 3:e. Men jag vill inte, eller, jag vågar inte.

Har ett äpple kvar därnere i köket.

Ska nog försöka..

eller inte..

kanske....

Vi får se.

Ska tänka på det tills nästa gång jag ska ner och röka.


Stay strong, loves. <3


  


Av Ari - 4 november 2009 19:13

Dagen har väl varit ganska okej, drack/åt buljong innan när jag kom hem från skolan (en halv tärning = 12.5 kcal, men räknar som 15 iaf) och planerar att äta en selleriburgare (50 kcal) till middag senare.


Problemet är att jag inte kunnat träna idag heller. Svinigt kallt ute, och det har snöat också, och om man fryser när man springer så sabbar man ju musklerna istället. Och har ju inget gymkort, heller. Har ju inte råd >.< Och det är alldeles för kallt och regnigt ute för att jag ska kunna ta en promenad utan att min kära moder fattar vad jag sysslar med.


Vägning i novembertävlingen imorron. Nervös? Ja. Det verkar som om alla har gått ner så mkt mer än mej, och jag är en extremt dålig förorare. Jaja.. finns inte mkt att göra, I guess..


Tänkte på det, der verkar ju ändå vara några få pers som läser denna bloggen nu, och tänkte bara säga at tom det är något någon undrar över så är det bara att fråga på :)


Är förresten ganska orolig för min vampis, han har fått ngt idiotskit på hjärnan och fått för sig att han ska gå ner i vikt. Jag är rädd. Han fattar inte att han är smal, vältränad, skitsnygg och världens vackraste. Vill bara slå honom, slå in lite vett i skallen på honom, fixa hans ögon, sätta in ett chip i hjärnan med en stor dos sunt förnuft. (När jag sa det till honom så sa han att det är exakt vad han vill göra med mig också. Skillnaden är att han faktiskt inte behöver gå ner ett gram, han är redan sjukt vacker)


Though -I can't conceal my feelings ...Like he can't purge his pain
Cause once he sees a mirror.... logic goes down the drain

There's a roughness to our romance- A sadness to his step
And though he won't admit it... I know he's often wept
Perhaps it's just frustration, at stars he'll never reach
Reflecting his self image.... Bleeding poetry in the sheets

(Scarling - "Manorexic")

Presentation


Ätstörningar, kärlek, droger och allt annat. En ganska vanlig tjej på 18 år som behöver skriva av sig ibland.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Ana, Mia, Diana, Bed, EDNOS eller inget?
 Ana
 Mia
 Diana
 Bed
 EDNOS
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards