wheniamqueen

Alla inlägg under november 2009

Av Ari - 4 november 2009 12:20

Så, nu sitter man i skolan idag igen och är lagom uttråkad.

Allt gick bra med min lilla vampyr igår och han stannade över natten, så kunde inte skriva igårkväll. Men ja, är ju hellre med honom än sitter och nördar mej här iaf :P Middag igår = wook och 3 rödbetsbollar = ca 100 kcal. Rätt okej, med tanke på att det var typ allt jag fick i mej. Men ja, typ ingen träning eller så =/ Om inte sex räknas.


Dagens intag hittills är en massa cigg, 2 koppar kaffe och en burk pepsi max. Så ingen större fara där, och koffein höjer ju förbränningen lite iaf.


har kommit på en sak, jag hatar onesize. Mina näthandskar var typ 300 storlekar för stora, trillade liksom ner hela tiden. Så bara för att man itne kan välja storlek på vissa saker så måste man tydligen vara ännu mer fetto än mej för att kunna ha det :S Aja, ska föröska köra dom i tvättmaskinen och se om det hjälper. Hoppas det, för i övrigt var dom jävligt snygga. Behöver det nämnas att stayups:en fick mina lår att se extremfetto ut? (Tyckte tydligen inte pojkvännen iofs, men ja, han har antagligen synfel)


Well, nu ska jag sätta mig men min redbull sugarfree (Fick 70 kr av min pappa som jag sa att jag skulle köpa mat för, med tanke på att jag går ganska länge idag. Eller, länge för mig iaf) och läsa en bok min mentor tjatat på mig att läsa. Gör vad du vill, heter den. Ngn tjej sm tänkar ta livet av sig eller ngt i den stilen. Jaja, den är relativt bra iaf.


(Note: Vågen visade neråt i morse. Mwaha. )

Av Ari - 3 november 2009 14:38

Älsklingen kommer hit, han och jag har beställt kläder från gothicshop som har kommit nu (eller, jag beställde bara ett par snyggo fishnet stayups och ett par fishnet helhandskar) och han rock, byxor, linne och en massa sånt.

Så vi ska gå och hämta ut det senare.

Idrotten var btw typ inställd, och idiotjävlen till lärare hade inte lämnat nycklen till gymmet som jag brukar vara på, så sprang bara typ en km som uppvärmning och sen när dom andra skulle spela badminton så fick jag dra hem.


Känner mig extremfet just nu, antagligen för att jag itne kunde träna som planerat. Men har inte ätit, iaf.

Undrar om jag är så sumo som jag känner mig nu, och hoppas jag inte är det. Tänk om älsklingen kommer hit och får en uppenbarelse om hur förjävlig jag ser ut och bara hämtar sina grejer och drar?


Well, nu ska jag iaf städa undan lite och sen så bytar jag om + fixar håret igen när han messar att han tar bussen.

Eller, först så blir det rökning. Sen så..


  


Av Ari - 3 november 2009 10:48

Hej och godmorron.

Sitter i skolan med en burk pepsi max just nu och är äntligen klar med de 500 frågorna vi fått i historian. Mwaha.

Okej, 27, men många ändå. Så, nu har jag typ inget att göra förrens vid 1 tiden då det är idrott. Historia (klar) studietid ( = sitta och nörda sig vid datan/läsa) lunch (dricka redbull sugarfree och vara lite social). Känns lönt?


Hur som helst. Ingan vägning än idag, och dagen intag är hittills 2 koppar kaffe, en burk pepsi (snart) och en massa cigg. Känner mig fet som in i helvete iaf. Sumo.


Tristess är inte bra för mig. Jag tänker för mycket och deppar.

Fyller snart 18. Blir myndig. Vuxen. Och jag är rädd. Hur ska man kunna bli vuxen när man itne ens kan ta hand om sig själv? Hur ska man kunna vara en förebild för andra när man misshandlar sin kropp så som jag gör, och har gjort de senaste 10 åren?

Jag vill inte. Vill inte, vill inte, vill inte.

Har inget val. 



Av Ari - 2 november 2009 17:54

Dumma, dumma mig som har beställt typ världens snyggaste kängor i syntetläder (vegan, you know) som jag egentligen inte har råd med. Har typ 670 kr i min fina lilla burk som ska vara till kläder. Problemet är att det blir ca ca 900 kr med frakt och hela det köret. Dom ska vara här om ca 3-4 veckor. Dra ner på rökningen för att pengarna ska räcka?


Well, bild på snyggingarna iaf: (Ca 9,5 cm klack/platå)


  

Av Ari - 2 november 2009 15:28

Precis kommit hem från affären där jag köpte våg (extrapris = 100 kr) och självklart, den funkar inte. Visar allt från 44 till 55 -,- Jag ger den några dagar att 'installera sig' och tills dess får jag köpa på föräldrarnas. Bullshitvåg.

Iofs så var den ju billig, men ändå. När jag fyler 18 och får mina pengar så ska jag ha en svindyr high-tec våg som väger exakt. Mwahaha. Öhm, ja.


Annars så har väl dagen varit okej. Har inte ätit än, som vanligt. Äter ju inte på morgonen för att jag måt illa om jag äter när jag nyss vaknat (och de gångerna jag faktiskt försökt så har det slutat med att jag spytt på bussen) och inte i skolan heller. Dels för att allt dom har inehåller typ miljoner kcal och jag har jälvigt svårt att äta inför folk jag inte känner ordentligt. Eller folk öht, vill inte att nån ska tycka att jag är äcklig.

Men ska försöka peta i mig ett knäckebröd snart och sen så har jag inte bestämt mej för vad jag vill ha till middag. Hmm.. Jaja, det löser sej.



Av Ari - 1 november 2009 17:48

Nu sitter jag här, i sängen i mitt extremt minimala rum med laptopen i knäet. Har tänt en massa värmeljus och har påmej leggins, mjukisbyxor och en gigantisk (och älskad) nightwish-hood. Den första ja hittat (i påskas) som inte har den idiotiska dark passion play-loggan på sig. (Det är inte ens nightwish utan Tarja) och försöker få upp värmen.

Har gått med i en tävling på AMI, från imorron till den 30:e.

Så, har bestämt mig för att satsapå detta nu. Har pengar över från båstad (som jag skulle köpa mat för..öhm..) som ska spenderas på en egen våg imorron. Så jag slipper vänta, noja mig, väga mig snabbt mitt på dan med kläder på.

Hm.. this is gonna be.. good?


(Btw, klarade såklart inte 3 kg tills idag. Min kropp hatar mig. Och jag hatar den.)


  

Av Ari - 1 november 2009 17:03

och helgen var helt perfekt. Har nog aldrig varit såhär lugn och glad som jag varit dessa dagarna på flera år, Jag kan inte ens minnas senast jag mådde såhär bra. Älsklingen påpekade t.o.m i lördags morse, när vi skulle gå till en affär ca en halvmil från stugan att jag såg glad ut. Men det var helt perfekt, även om jag åt som en gris (åt ca 1/2 vanlig portion till frukost och middag om dan) och jag bara gått ner 0,2 kg (är det något magiskt tal eller?) så är det ingen ångest alls.

Fatta, för första gången på evigheter så kunde jag äta och ta det lugnt utan att må dåligt.

Och inga sexproblem heller, börjar faktiskt tro honom, om att han bara blev stressad och nervös.


Well, kort sagt, året kunde inte startat bättre, och gud, vad jag älskar denne killen <3

(Förklaring; Jag är wiccan, och Samhain (Halloween) är som nyår för oss)


Stay strong <3

Presentation


Ätstörningar, kärlek, droger och allt annat. En ganska vanlig tjej på 18 år som behöver skriva av sig ibland.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Ana, Mia, Diana, Bed, EDNOS eller inget?
 Ana
 Mia
 Diana
 Bed
 EDNOS
 Inget

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards